Friday 22 July 2016

 
 
 
Αγαπητοί φίλοι-φίλες
Με τις θερμές ευχές μου για ένα Καλό και ξεκούραστο Καλοκαίρι σας προσκαλώ να μου στείλετε τις σκέψεις σας για την Εταιρεία μας.
Κατόπιν σχετικών συζητήσεων που είχα με μέλη της Εταιρείας μας για πιθανά Σεμινάρια και πιστοποιητικά συμμετοχής, πρότεινα στην ομάδα του Facebook να δηλώσουν συμμετοχή όσοι ενδιαφέρονται για δομημένα μαθήματα Φιλοσοφικής Πρακτικής όπου θα παρέχονται με χρηματική συμμετοχή εντατικά μαθήματα 3 ωρών περίπου για τις θεωρητικές βάσεις των κυρίων σχολών φιλοσοφικής πρακτικής καθώς και πρακτικών ασκήσεων εφαρμογής στις μεθόδους των σχολών αυτών. Δυστυχώς δεν βρέθηκε αρκετό ενδιαφέρον για μια τέτοια δομημένη διδασκαλία 5 τουλάχιστον συναντήσεων στο επόμενο έτος, άρα επανερχόμεθα στη συνήθη πρακτική μας των συναντήσεων με ελεύθερο θέμα και δωρεάν συμμετοχής βάσει θεματολογίας που μπορείτε να προτείνετε εσείς. Θα συναντηθούμε (αν εσείς το επιθυμείτε) στο κέντρο της Αθήνας (στο στέκι μας στον Πολυχώρο Άγκυρα στη Σόλωνος) την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου (19.00--21.30). Οι συζητήσεις μας θα συνεχιστούν όπως και στο παρελθόν (όχι δομημένες βάσει μαθημάτων και ολοκληρωμένων προγραμμάτων εκπαίδευσης, αλλά δωρεάν και χωρίς μια επίσημη δομή και αυστηρό πρόγραμμα). Θα έχουμε μια δωρεάν και μη δομημένη χαλαρή συζήτηση πάνω σε ένα θέμα που μπορείτε να προτείνετε εσείς. Παρακαλώ απαντήστε αν επιθυμείτε να έρθετε σε αυτή τη συνάντηση και αν έχετε προτάσεις για θέματα. Η συνάντηση θα γίνει τον Οκτώβριο μόνο αν 3-4 το επιθυμούν. Αλλιώς θα κάνουμε συνάντηση αργότερα.
Σχετικά με τις άλλες δραστηριότητές μας σαν ενημερώνω τα ακόλουθα
1. Θα ενημερώσω την ιστοσελίδα μας και το ιστολόγιό μας και θα τα διαμορφώσω κατάλληλα για τον ραδιοφωνικό μας σταθμό (τον οποίο έχω θέσει σε παύση λειτουργίας μέχρι να βρώ μια πιο κατάλληλη πλατφόρμα).
2. Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός θα αρχίσει να εκπέμπει πάλι με τον Σεπτέμβρη. Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε με εκπομπές ενημερώστε με σύντομα.
3. Επεξεργάζομαι σχέδιο για να ανεβάσω τα βίντεο και άλλες ομιλίες που έχουμε και να μπορείτε να τα βρέιτε μέσω της ιστοσελίδας μας.
Αν έχετε άλλα σχέδια περαιτέρω δραστηριότήτων πείτε μου.
Καλό Καλοκαίρι.
Σας χαιρετώ
Κ. Αθανασόπουλος

1 comment:

  1. Καλησπέρα Κώστα, δηλώνω συμμετοχή για την συνάντηση στις 7 Οκτωβρίου. Μιχαήλ

    ReplyDelete